Monday, 25 October, 2021

Ett kyrkoår i gudstjänster

maj 2, 2021 Publicerad av Kommentera

Under ett år har vi spelat in Västrabos gudstjänster via mixerbordet och lagt ljudfilerna här på vår webbplats, så att man har kunnat lyssna på gudstjänsterna i efterhand. Vi har nu beslutat att inte spela in längre, eftersom vi sedan i höstas även har direktsänt gudstjänsterna på Facebook och filmat dem där. På vår Facebook-sida Facebook.com/vastrabokyrkan hittar du såväl direktsändningar som inspelade sändningar. Känner du att du hellre vill lyssna på gudstjänsterna via ljudfil, skicka ett mejl till vastrabo@live.se.

Kollekten går de allra flesta söndagar till arbetet i Västrabokyrkan. Välkommen att ge en gåva via Swish 123 426 26 71 eller bankgiro 5340-8217.

Tidigare gudstjänster

Tidigare gudstjänster finns att lyssna på i form av ljudfiler:

Vi tar gärna emot synpunkter på inspelningarna, då vi prövar oss fram för att kunna nå en hyfsad kvalitet utifrån den ganska enkla utrustning som används.